Assortiment

Onze Producten

assortiment-grindvloer-limburg-siergrind

Grindvloeren

Een (gesloten) grindvloer bestaat uit miljoenen zandkorreltjes. Die hebben standaard een afmeting van 1 tot 4mm 2 tot 3mm.De korreltjes worden door Sidec met de meeste zorg geselecteerd. De korrels zijn gewassen en vuurgedroogd. Door de erosie in rivierbeddingen is het zand gedurende miljoenen jaren bewerkt en zo mooi afgerond en dus niet gebroken.

De kleuringen gebeuren op een hoge temperatuur en met speciaal ontwikkelde coatings waardoor een zeer hoge kwaliteit bekomen wordt die slijtvaster en kleurvaster is.

De korrels worden met een bindmiddel gemengd. Nadien smeren wij de steentjes met een spaan uit. Nadien wordt er een dichtzetmassa over de vloer gesmeerd die zich boven en tussen de grindkorrels vestigt. De vloer is nu ‘gesloten’

Optioneel is een toplaag, die de vloer een extra bescherming geeft. Het resultaat is een sterke vloer, zonder naden en mogelijk in meer dan 1000 verschillende kleuren.

siergrind-limburg-grindvloer-assortiment

Marmerstone vloeren

Een (gesloten) Marmerstone vloer bestaat uit miljoenen marmerkorreltjes. Die korreltjes worden door Sidec met de meeste zorg geselecteerd en hebben een standaardgrootte van 1-4mm of 4-8 mm of 5-12 mm.

De korrels worden met  een bindmiddel gemengd. Nadien smeren wij de steentjes met een spaan uit. Er zijn 20 verschillende marmerkorrels beschikbaar. Het resultaat is een sterke vloer, zonder naden.

Het marmerstone vloer lijkt dus heel erg op een grindvloer, alleen gaat het om natuurlijke korreltjes, die niet worden ingekleurd.

grind-trap-assortiment-siergrind-limburg

Traprenovatie

Een trap gerenoveerd met grind kan uw woning een geheel nieuw uiterlijk geven en kan een eye catcher voor uw woning worden.

U kunt de kleurencombinatie zelf naar eigen smaak samenstellen en er zijn vele mogelijkheden zoals stootborden van laminaat, grind of rvs en tevens kunnen wij ook de zijkanten van grind voorzien zodat uw trap volledig onderhoudsvrij is.

Grindvloer
Voor & na

Marmerstone vloer
Voor & na

Traprenovatie
Voor & na

Badkamer
Voor & na

Vensterbank
Voor & na

© Copyright – Siergrind Limburg | 2024 | Algemene Voorwaarden | Privacy policy